Charla TED


Hui per fi anem a parlar de les famosísimes xarrades TED. Aquestes xarrades tenen lloc a nivel mundial i com a finalitat es busca fer pensar aquelles persones que l'estiguen escoltant i que prenguen conciencia creant la seua pròpia. De què es parla en aquestes conferències? Absolutament de tot des d'educació fins a economia, és ahi on resideix el seu èxit ja que abarquen tot el ventall de possibilitats davant les necessitats de la gent.
 


Aquest vídio és de caràcter motivacional, el seu objectiu es traure el millor de cada ú. Aquesta persona es Toni Nadal, l'oncle de Rafa Nadal, el famos tenista espanyol. Dona consells des de la realitat, creant un caràcter adeqüat per a la màxima competició creant una autoexigència necessària per ser un referent en el camp que és desitga, aixina és com es formen els campions i aixina és com cada persona, si el seu jo interior el permet, podrà complir els seus objectius, parla de la creació de objectius reals i d'objectius que es poden aconseguir amb l'esforç que convinga.


Jo sóc un apassionat de l'esport, he sentit molts discursos com aquest, però clar, aquest ha sigut l'entrenador de Rafa Nadal, objectivament, el millor esportista espanyol de tots els temps, per la repercussió en el món del tenis, la seua longevitat i el palmarés, per tant no és el mateix sentir açó d'una persona com Toni Nadal que de qualsevol altre, però pense és de molta utilitat si vols aconseguir una mentalitat a prova d'obstacles.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Què hem fet a la sessió de febrer?

Anàlisi i descripció de REO