Educació i tecnologia.

 Fem un bon ús?


Açí estem de nou! Si continues llegint aquest blog a estes altures és o que t'agradan molt els temes tractats o eres un nouvingut, en ambdós casos m'alegra el teu ímpetu. En aquesta entrada anem a comentar un tema que sempre està vigilat i nosaltres l'hem de donar la importància requerida per la profesió a la que ens hem adscrit.


Anem a parlar de l'article: "Viteri Basante, F. (2011). Educación y Tecnología: Visión filosófica de la tecnología hasta llegar a su humanización por medio de la educación."

Qué es parla en aquest artícle? Sobre la compatibilitat de l'ensenyança amb la tecnologia, si s'usa adeqüadament i si li estem donant l'ús correcte.

El punt de vista que dona l'autor és que ara mateixa tenim una ferramenta que ens ajuda a lluitar contra la desigualtat que han aparegut en la postmodernitat, però que hem d'anar en cura com utilitzar-lo. Podriem indagar molt més, però pense és tediós repetir paraules i intentar extrau-re una conclussió per part d'altra persona. Així que concloure donant la meua opinió.

Tot i què mai s'ha donat excesiva importància a les TIC a l'aula ara, com aquell que diu, els xiquets naixen amb un mòbil baix del braç, per tant tenen un domini prou notable de les tecnologies amb poc més de cinc anys, per tant, podem seguir el fil per que sàpiguen com han d'usar-se les tecnologies, els perills que conduen i les ventatges, per tant mai hem de deixar de formar-nos, puix aquest camp sempre ens sorpren i la velocitat en la que es presenten els advantatge son realment vertiginosos i en qualsevol moment ens podem quedar desfasats i crec que és algo que no ens podem permetre.


Per cert: açí vos deixe l'enllaç a l'article de Viteri per que li doneu una ullada. Moltíssimes gràcies per continuar açí. Un abraç! 

https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=6123230

Comentarios

Entradas populares de este blog

Què hem fet a la sessió de febrer?

Charla TED

Anàlisi i descripció de REO